Groupcare levert splinternieuwe zorglocatie op in Oss aan de Zorg Haven Woonzorggroep.

Vanaf 1 april 2019 zal De Zorg Haven woonzorggroep de nieuwe locatie aan de Oude Molenstraat 15 invulling geven met kleinschalige, persoonlijke woonzorgvoorzieningen voor ouderen.

Afgelopen jaar is er hard gewerkt om het splinternieuwe pand te realiseren achter het bestaande ‘Zuidergebouw’. Het pand is locatie nummer 7 van de Zorg Haven woonzorggroep en krijgt de naam Zuyder Haven.

In totaal zijn er 18 ruime appartementen gerealiseerd verdeeld over 2 verdiepingen. Het gebouw beschikt verder over een grote centrale gezamenlijke woonkamer, keuken en een lift. Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen, op de 1e verdieping 7 appartementen en op de 2e verdieping nog eens 8 appartementen.

Het pand is zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Op het dak zijn zonnepanelen gemonteerd, in het hele pand is hoogwaardige isolatie toegepast en wordt doormiddel van decentrale verwarming verwarmd. Dit alles zorgt ervoor dat het pand geheel voorbereid is op toekomstige energieveranderingen, met energielabel A++.

 

Groupcare
Share
This